Vad göra på semestern

Har man semester och åkt iväg någonstans så kan det vara roligt att hitta på något extra. Är man dessutom en barnfamilj så är det extra viktigt att det finns aktiviteter som passar hela familjen. Nu behöver det ju inte hittas på saker att göra varje dag, men något är ju roligt om man gör tillsammans.

Big-Splash

Bor man på en camping med sin husvagn eller hyr en stuga så kan det finnas saker att göra på själva campingen, tempererad pool är ju något som de flesta uppskattar. Hoppborg för de minsta och kanske en minigolfbana kan vara något som är lockande aktiviteter. Kolla upp vad det finns för aktiviteter i närområdet så ni inte behöver åka allt för långt för dessa aktiviteter. Det kan finnas något roligt runt knuten om man har tur. Många av dessa aktiviteter kräver ju att det är något så när bra väder, regnar det så är det ju inomhus aktiviteter som gäller.

FIA-med-knuffOm det skulle vara oväder någon dag och man har med sig dator eller surfplatta kan man med fördel gå in på till exempel Svenska Spelare och få tips om Stryktipset och spela något system och kanske vinna ihop semesterkassan. Vad man kan göra är att ta med sig lite roliga sällskaps spel som man kan sitta inomhus att spela, Monopol, Kasta Gris eller annat roligt spel.

En kortlek kan också vara bra att ha med sig för ett parti poker eller annat kortspel. Man kan också ladda hem några roliga spel på din smartphone, det senaste vi såg var att du kan ladda ner Fia med knuff och spela via blåtand och spela upp till 4 spelare mot varandra, hämta spelet till din telefon via Google Play eller iTunes.