Sol och semester – nyttan av solglasögon

Det spelar ingen roll om du åker på semester mitt i vintern eller när det är som varmast på sommaren, solglasögonen bör alltid få en given plats i ditt bagage. Utan dem kan faktiskt solen bli ett irritationsmoment, oavsett om du tror det eller ej. Om du har dem med kommer du däremot att älska varje soltimme.

Perfekt på skidresan

Den som har åkt iväg till Italien eller Österrike för att åka skidor på vintern vet att det ofta är strålande sol på dagarna. Solskenet i kombination med den gnistrande vita snön utsätter ögonen för en del påfrestningar. Att ha ett par solglasögon i fickan som du kan plocka fram är därför en god idé. Ta på dem och luta dig tillbaka mot husväggen en stund. På så sätt kan du njuta av avkoppling i solen även under vintern.

En nödvändighet på charterresan

Hör du till den stora skara som glatt åker på charterresa varje år? Älskar du solen, värmen och långa dagar på stranden? I så fall vet du nog redan att ett par solglasögon bör följa med dig var du än går. Klicka här för att välja ut ett par som passar dig, och börja ladda upp inför höstens utlandsresa. Tiden har äntligen kommit att njuta av härliga dagar utomlands igen.