När vädergudarna ställer till det

Visst är det roligt att campa och speciellt när solen skiner och vädret är njutbart. Nu vet vi att i Sverige kanske inte det alltid är så. När vädergudarna ställer till det så gäller det att bibehålla det goda humöret och göra det bästa av situationen.

Det gäller att se till så man packat med saker som man kan aktivera sig med även om vädret inte är det bästa. De flesta har med sig mobiltelefonen som man kan spela spel på eller titta på någon film. Man kan bli kvar i sin husvagn, husbil eller sitt tält en hel dag om det vill sig illa. Tänk dock på att hålla koll på surftiden så man inte står utan vid ett senare tillfälle.

Man kan med fördel köpa till extra surf ifall man känner att det börjar bli snålt med detta. En powerbank är också bra att packa med så man har extra batteri om det börjar ta slut. Framförallt om man är ute och tältar. Om man bor i husbil eller husvagn så har man kanske ström så man kan ladda sina digitala enheter. Om man bor på camping så kanske det finns tillgång till WiFi som går att nyttja istället för egen surf.

Förhoppningsvis så kommer vädret att förändras och vi får hoppas att det inte är allt för ihållande regn så ni kan göra det som ni planerat att göra. Annars är det bara att acceptera läget och invänta bättre väder. Lyckat till på er semestertripp.