Husvagn vs Stuga

Vilken typ av människa är du? Är du den typen som älskar att bo i husvagnen eller vill du hellre boka en stuga med all dess bekvämlighet. Du kanske rent av är den typen av människa som vill äga din sommarstuga och vara där under din semester? Ja, alla är vi olika och som tur är finns ju möjligheten till att välja hur vi vill bo på vår semester. 

husvagn

Fördelen med att äga eller för delen hyra en husvagn är ju att du kan dra iväg när det är som regnigast och boka in på en annan camping på en helt annan ort med ett helt annat väder. Du är inte så låst på samma plats med husvagn.

Skulle du hyra en stuga på en camping så har du ju möjligheten att kanske boka av resterande nätter om det är så att du vill åka vidare. Svårigheten är ju om du bokat på en liten längre period, kanske en vecka eller så.

Har du dessutom en egen sommarstuga, så är det bara att bita i det sura äpplet och kanske åka iväg en sväng tills vädret blivit bättre hemma. Oavsett hur, så är semestern till för att njuta, så se till så att hela familjen är med på hur ni ska göra. Diskutera igenom var ni ska åka innan, och vad ni ska göra och håll er till den planen så det inte blir några överraskningar.

Hur som helst, lycka till med er planering och hoppas att semestern blir till belåtenhet.