Härliga upplevelser i hela Sverige

Mors dag, fars dag, födelsedag och alltid samma fråga: vad ska vi ge i present? En bra ide är en trend som hållit i sig i flera år nämligen att ge en upplevelse i present. Numera finns upplevelser att köpa hela Sverige runt, beroende på vilken upplevelse man är ute efter.

Vilken upplevelse ska jag välja?

När det gäller upplevelseresor så finns något för nästan alla att tillgå. Det är bara att kolla upp på nätet så kan du hitta det mesta. Du kan köpa till exempel en helikoptertur, hoppa fallskärmsupplevelse eller till och med en flygtur där du själv får spaka planet.

Om presentmottagaren föredrar att hålla sig på marken så kan en lite lugnare upplevelse passa. Olika slags spaupplevelser är alltid kul att få som present där du kan få massage, bada bastu eller ta del av mer unika terapier som ljusterapi. Det är ju vetenskapligt bevisat att ljuset är viktigt för oss.

Det finns också andra slags njutningar att få från upplevelseresor, som vinprovning, ölprovning och olika matupplevelser. Bara fantasin sätter gränser när det gäller upplevelsepresenter.

Bara som present?

Naturligtvis behöver du inte tänka på upplevelseresor bara som presenter du ger bort. Du kanske också förtjänat något, så gå in på nätet och köp dig en trevlig upplevelse, det slår aldrig fel.