Åka på golfsemester

Finns det ett golfintresse i familjen så kanske man väljer att åka på golfsemester då man är ledig. Det är alltid trevligt att få uppleva andra golfbanor än den man vanligtvis brukar spela på.

Vår korta golfsäsong

Då vi lever i ett land med relativt kort golfsäsong så kanske man väljer att åka utomlands för att spela golf. Inför resan så gäller det som alltid att planera väl. Det man i första hand bör kolla upp är sin golfutrustning. behöver det kompletteras upp med lite nya golfkläder så kan vi rekommendera Länna Sport som förutom golfutrustning också säljer passande golfkläder. Kanske det behövs en ny driver eller annan klubba innan ni ger er iväg på er golfsemester.

Golf i Portugal

Portugal är en populär ort för golfare och du kan spela där året om. I närheten av Lissabon så hittar ni flera golfbanor av hög kvalité. Via resföretaget Ving så finns det flertalet resorter i anslutning av de bästa golfbanorna. En av dessa räknas Praia Del Rey. Härliga sanddynor med gigantiska skog av tall gör att den blir en klurig bana att spela. Men med en vy över Atlanten så kommer du att få ditt livs golfrunda.

Golf i Spanien

Något som länge varit populärt är golfresor till Spanien. I Alicante så ligger El Plantio Golf Resort. Inte allt långt från flygplatsen ligger detta golfparadis. Förutom golf så bor du bekvämt i air konditionerade rum med utrustat kök och stor uteplats. Utomhuspooler där man kan svalka sig mellan sina golfrundor och två restauranger där man avnjuter sina måltider.